Fotoalbum

Jeg blev kontaktet af en ven for noget tid siden tidligere i 2017. 

Han havde gennem længere tid foræret foder til en mand der ikke fodrede sine dyr. Sagen viste sig at være mere indviklet som så.

Han bad mig om hjælp, da vi begge før har arbejdet sammen. Jeg aftaler en dag og vi køre derud. Vi har trailer med da der er nogle grise der er blevet efterladt af hans tidligere sammenleverske. 6 stk. Dem henter vi. Pyha, pladsen er sådan set stor nok til dem men de hat intet. Får senere af vide at der er flere der er døde og dem der er tilbage er så fejlernæret at deres maver hang hen af jorden. 

Vi får en laaang historie om hans tidliger kærste og hendes dyr. hestene fik hun lov til at tage med, selvom embedsdyrlægen lige havde slået en hoppe ned, der havde et 3 mdr gammel føl. Hun samlede sine dyr i kasser og slangerne i tomme akvarier og bag i traileren. SELVOM hun er frakendt at må eje dyr kørte hun alligevel foran politiet. 

jeg var målløs.

Nå jeg går med om og kigger på de to heste der var tilbage. En gammel hoppe som han siger er et sted mellem 26-28 år. hun er blind på det ene øje, og det er sket under et travløb, så hun blev kasseret. 

Hun er lidt ranglet, men for en hest der er så gammel så hun egentlig okay ud. 

Vi køre hjem og får grisene sat på ordentlig foder og i fold for sig selv. 

ca 14 dage går og jeg bliver ringet op, om jeg kan tage de to heste. Det kan jeg da, det lovede jeg da vi var derude. Vi henter dem dagen efter. 

CHOK Tvivler de havde set skyggen af foder i de 14 dage. 

Siger ikke meget men får læsset dem, får papirne og køre hjem.

Kigger i papirne på vej hjem, her kommer næste CHOK.  Hun var ikke i nærheden af at være 26 år. Næææ nej Hun var KUN 16 ÅR. Var jeg rasende. Jo det kan man godt sige. men nu var hun da væk fra det sted.

Hjem kom vi og de kom ud og hilste på Flicka og Spottie. det gik fint nok, men 10 min senere lagde Donna sig ned midt på marken. Kæft jeg troede hun døde der på stedet. Men hun var så træt og afkræftet og dehydreret at hun havde brugt sine sidste kræfter på at hilse på de 2 andre. Hun fik lidt hø og fik lov til at ligge 15 min. Så kom hun op igen og kom ind i hendes boks. Her lagde hun sig ned igen og hun fik tæppe på så hun ikke frøs. Der var kun skind og ben. 

De første par dage spiste hun ikke rigtig noget men drak omkring 500 L vand. Så kom appetitten lige så stille.

Dyrlægen blev kaldt ud og gik hende igennem. Og efter 1 uge på boks turde vi at lukke hende ud igen. Wrapp blev hentet hjem og hun får et upbuilder foder og hø alibitum.

Det begynder at gå lige så stille fremad. 

Jeg begyndte at undersøge hendes baggrund. Nettet er en vidunderlig ting. 

Hun blev kasseret som travhest da hun hellere ville gallopere, solgt som ridehest og blev redet op som springhest, og deltog i et par stævner. Blev så solgt til det hjem jeg hentede hende i. Jeg har fundet billeder på nettet. Allerede et par måneder i ny ejers varetægt forsvandt lyset i hendes øjne. Vægten begyndte at gå ned af, og på et tidspunkt har hun gået med en øjnbetændelse så længe at hendes øje blev ødelagt. 

OM jeg fatter at man anskaffer sig dyr,bare for at ødelægge og misrøgte det. jeg ville ønske at de mennesker der lever i sådan en verden må få Nemasis på nakken og at Karma rammer dem så hårdt at de aldrig rejser sig op igen. 

Donna bliver her hos mig og skal ALDRIG lide nød igen. Ligesom Felis også bliver her forever. 

Som man kan se på billederne er der lang vej tilbage til livet for Donna. Men vi er på vej.