Min oplevelse med MisseMor og 8 killinger


En søndag eftermiddag sidst i Oktober modtager jeg en utrolig smuk sort hunkat med 8 killinger. Killingerne er 5 uger gammel.
Jeg blev meget vred og ked af det. Missemor var ikke andet end skind og ben. De 8 killinger er 2. kuld hun har. Da disse killinger her bliver født har hun et andet kuld på 8-9 uger. Her er også 8 killinger.. Der går ikke mange dage før jeg opdager at hun venter sit 3. kuld og hun er ca 5 uger henne..
Missemor kaster sig over maden som et rovdyr, sluger alt hun kan komme til og kaster så alt op igen. Vi starter med små portioner så vi kan stille hendes sult langsomt. Selvom killingerne egentlig godt kunne begynde at spise selv, nægter de. De spiser kun ved Mor. Jeg prøver at give killingerne noget mælkeerstatning og opblødt Royal canin babycat.
Men nej de vil kun have ved Missemor.
Missemor er udover mager fyldt med orm Jeg snakker 25-30 cm lange orm, og mange af dem..
De 8 killinger er nogle smukke babyer, men alt alt for lille af deres alder at være, Missemor har ikke haft meget mælk og der er slet ingen nærring i det. Killingerne er ikke aktive og tumler som killinger i den alder gør. De sover rigtig meget, og er kun lidt aktiv.
Killingerne begynder efter en lille uge at prøve at spise kattemad og dåsemad og håbet stiger hos os alle. Men jeg synes stadig ikke de opføre sig som andre killinger.Deres maver fungerer ikke ordentlig og de kaster op daglig, og 1 efter 1 ligger de sig til at dø… Nogen er vi nød til at aflive, og andre sover ind, eller falder om.
I dag 14 dage efter de er kommet har jeg 1 killing tilbage. Og jeg tvivler på hun overlever. Hun ligger under min trøje det meste af tiden for at få varme. Missemor gider hende ikke ret meget mere, hun har nok at gøre med at æde for sig selv og de killinger hun venter… Så jeg er Mor på fuld tid lige pt
MisseMor kan bare ikke klare at få et kuld mere. Men man kan ikke neutralisere en hunkat der er så langt henne. Det er for risikabelt for hunkatten..
Hva gør man så…. Jo der er 2 muligheder. Enten flasker jeg dem eller også bliver de aflivet. Det kommer også an på hvordan kilingerne er. Her tænker jeg genitik. For når hankatte og hunkatte går sammen i en stor flok, ja katte er altså ligeglad med titler og om søn parre sin mor osv
Og er det forgået flere gange ja så går det altså galt… Misdannelser, ikke fuld udviklet organer, hareskår og andre genitiske fejl.
Jeg bliver så rasende. Hvordan kan man tillade ens egne dyr lide på den måde. Det er sgu ikke dyrene der vælger hvor de vil bo.
Her har vi en flok killinger, og dem jeg modtog var ikke de eneste vi modtog, der går døden i møde fordi deres Missemor er i den grad blevet misrøgtet.
Og hva kan vi gøre ved det??? Ikke en skid, for det står der ingenting om i loven..
Ja sådan kan det også være at være plejemor… Og her er det bare ikke sjovt…