Betsy

Betsy´s historie er lidt anderledes end Ursula´s.

Betsy var en såkaldt Tøndehund. En ringklokke/alarm om man vil. 

Hun sad i en tønde hvor hun sad i så kort snor at hun ikke kunne bevæge sig. En tøndehund er meget alm i Serbien, de får hvis de er heldige en smule mad. Men de kan jo nemt udskiftes, man henter bare en ny hund i naturen når den første er død. 

Betsy var heldig, hun blev stjålet og indleveret til Shelteret hvor hun stod gemt væk fra offentligheden. Hun var bange for alt og alle. Hende fik vi i pleje i April 2017

Hun var så bange at hun var stiv som et brædt da vi kom hjem med hende, hun så og hilste på de små hunde først. Eller hun så lige forbi alt og alle, hun var i hendes helt egen trygge verden. Det har kostet mange timer at få hende til at stole på os, men det kommer lige så stille. 

Vi fik halsbånd på, men hun skriger stadig den dag i dag, når hun ser en snor. Så dem har vi gemt helt væk. Hun kommer aldrig til at gå i snor. 

Betsy havde et hjem, der ventede til hun var klar, og hun så hendes nye mor hver mandag, hvor min veninde kommer og får kaffe.  

Men Betsy er aldrig blevet klar til at komme i et nyt hjem. Hun har knyttet sig sååå meget til Frans at det ville være katastrofalt for hende at flytte. Det har taget en del år at vende hende til ikke at flyve på væggene når der kommer gæster.