Luffe

HURRAAA LUFFE SKAL VÆRE FAR. Sjanne er gået i hytten så det er lige om lidt. ❤❤❤

Luffe´s søn Hary har været med i radioprogrammet Et dyreliv med Annette Røgthe. Det kan høres på deres hjemmeside, fra Lørdag d 3. Oktober 2015

 

 

Jeg kiggede lige en ekstra gang da jeg modtog en mail som efterspurgte en lille gris til en reklamefilm.

Jeg troede faktisk det var en joke 🤪

Men Luffe blev taget ind så han kunne lære at sidde og sidde i en sofa. Det var nu meget sjovt at have ham indenfor igen.

Luffe er en flaskegris,og blev taget ind da hans mor ikke var intresseret i ham. Han var den eneste der overlevede. Dog havde jeg mine tvivl om han nu også ville overleve for soen havde trådt på hans hovede så der var et grimt sår i panden på ham.

Men Luffe er en stædig gris og han kom sig ret hurtig..

Vi drog aftsted 04.30 en fredag morgen med Luffe i sit bur bag i bilen. Det var en lang tur og vi var spændte på om han kunne klare turen. Men Lugge puttede sig bare i sit tæppe og snorkede hele vejen til Sjælland.

Han var ganske frisk da vi ankom kl 7.30 og synes da hele nabolaget skulle vide at stjernen var kommet til øen 😋

Der er utrolig mange mennesker på sådan et set, og ikke megen plads. Men hver mand vidste hvor de skulle være. Det var ret så imponerende at se..

Smadder søde mennesker.

Luffe som i reklamen hedder Thomas, var sååå super dygtig, og ekstrem tålmodig.

Ret hurtig faldt alle pladask for ham. Og der blev taget billeder af ham sammen med flere.

 

Vi var med Luffe hele dagen og han led på ingen måder overlast. Han gik rundt og gryntede og lovrede med halen. Det var dejligt at se.

Jeg vil til hver en tid arbejde med holdet igen.

Tak til Leasý for en fantastisk dag og en super oplevelse..  

2015

Som i nok ved har vi været afsted igen. Endnu engang blev Luffe og bilen pakket og vi tog turen over broen. Kann dejlig forårsdag med solen højt på himmelen.

Endnu engang brilierede Luffe med hans skuespiller evne. Han er så god en gris også tålmodig. 

Igen tog han alle med storm. Han tullede rundt på må og få. Den sødeste pige kastede sin kærlighed på Luffe og synes hun skulle have en Luffe med sig hjem. Luffe nød opmærksomheden..