Velkommen til vores gæstebog

Jeg sender en mail til alle der smider en besked i bogen. Så sørg for det er den rigtige mail i skriver på..

Kærlig Hilsen
Tina

Email 02-10-2009

Lisbeth Laugesen

Kære Tina og hele familien
Tusind tak for i går.
Vi var hjemme kl 23 - så det var godt vi ikke tog E.T. med, med det samme.
Hilsen Lisbeth

Email 24-09-2009

Rikke

Hej Tina, vi kommer og kigger(henter) 2 stk hitte-mis på Lørdag (som vi snakkede om i telefonen i tirsdags) Jeg håber vi kan komme hjemmefra lidt tidligt (ca kl 9) Er det ok?
MVH Rikke

Email 08-09-2009

Ditte Nielsen

Hej Tina
Jeg er ved at lede efter et nyt hjem til min kanin Freddy. Freddy er 3 år gammel og jeg overtog ham for 6 mdr. siden, da hans familie ikke kunne have ham længere. Dengang hørte jeg tilfældigt om ham via en ven og hørte at hans familie havde opgivet at finde ham et nyt hjem og nu stod og overvejede at aflive ham. Det kunne jeg ikke bære, så derfor valgte jeg at tage imod ham. Han har nu vist sig at være en for stor mundfuld for mig, da jeg studerer og har mange praktikperioder hvor jeg ikke er så meget hjemme. Jeg syns Freddy fortjener bedre end det jeg kan tilbyde ham og jeg har derfor i et stykke tid søgt efter et nyt hjem til ham. Hvis du har plads til ham og mod på at tage dig af Freddy ville jeg blive meget glad.
MVH Ditte

Email 08-08-2009

joina

jeg faldt over din side fordi jeg søgte på katte til salg :) jeg overvejer at få en killing en gang i fremtiden. ville bare fortælle dig at jeg syntes det er en fantistisk ting du og din familie gør, og jeg vil klart holde øje med din side og når jeg på et tidspunkt finder på plads i min nye lejlighed og bestemmer mig om at få en kat. så vil jeg huske dig og gerne hjælpe en hjemløs killing hos jer :)

Email Hjemmeside 06-08-2009

Ann Clausen

Hej Tina.
Blev jo nysgerrig efter at se din hjemmeside efter at have set billederne af smågrisene på forummet minigrisen. Man kan sagtens mærke i er rigtig glade for dyr. Rigtig dejlig hjemmeside og vildt skønne dyr.
Hilsen Ann som helt sikkert vil kigge forbi hjemmesiden engang imellem

Email 22-06-2009

Elin Olsen

Hej.
Min datter har 5 chinchillaer og 1 kanin som hun desværre har mistet interessen for. Det ville være så dejligt hvis i kunne modtage dem? Det virker som et super dejligt hjem i har:)
Venlig hilsen Elin

Email 20-06-2009

lotte jensen

hej tina jeg fik aldrig ringet dig op igen da du løb tør for strøm det var også en lang samtale men hyggeligt og jeg vil bare sige tak for hjælpen med BK og jeg prøver at tage kontakt til hende og jeg skal nok lige prøve at høre om det med killingere
med venlig hilsen Lotte DB vildtplejestaton :)

Email 02-06-2009

Mark johansen

Hej tina.
jeg ville lige høre hvordan perle altså den grønne leguan jeg solgte til dig har det.
savner sku det lille kræ.
men havde desværre ikk tiden til ham pga mit arbejde og det ville blive en del sværer nu hvor jeg flytter i en lille lejlighed.

Email 23-04-2009

Helle

Hej. Jeg har 2 hængebugsvin som ikke er tamme. Børnene har ikke glæde af dem og derfor vil jeg gerne have en snak med dig. tlf. 20629641

Email Hjemmeside 31-03-2009

charlotte viller

skøn hjemmeside. elsker hængebugsvinene. håber snart vi får tid til at kigge ud. her er lige et nyere billede af dejlige rumle. mange hilsner fra os i gullestrup

Email 30-03-2009

Nina Jensen

hejsa jeg googlede jeres hjemmeside.
vi har 6 Marsvin vi meget gerne vil af med. pga. det har vokset os over hovedet. og børnene har tabt interessen.Jeg/vi ved det er en stor mundfuld på en gang men bare evt nogle af dem og vi forsøger evt. et andet sted med de sidste.
venlig hilsen Nina Jensen

Email 14-02-2009

tanja

Hej Tina
Jeg har 4 vaskebjørnesøskende som jeg ville høre om du ville tage i mod.
Mvh Tanja

Email Hjemmeside 03-02-2009

May-Britt Shelløe

Hej Tina

Så har jeg nok engang været på besøg på din dejlige hjemmeside. Det er jo lige til at blive i godt humør af. Jeg glæder mig til vi snart ses igen.

Knus May-Britt

Email Hjemmeside 17-01-2009

Vibekka Jensen

Hej Tina
Dejligt at besøge din hjemmeside og fornemme familiens trivselen i jeres Mini Zoo. Skønne Hittekattebilleder,og billederne i det hele taget, hvor natur og dyr er det centrale.
Forsat held og lykke med din Ildsjæl smil....

Email Hjemmeside 03-01-2009

Yvonne Steilman Therkelsen

Hej Tina.
Dejligt at høre fra dig. Jeg glædes ved at jeg både kan se og høre at Bina har det godt. - Hvordan kan hun andet ved dig ;-)
Flot hjemmeside du har lavet og dejligt at se alle dine alsidige interesser. Hils din dejlige familie herfra.
Mange venlige hilsner fra Binas`"opdrætter mor"
Yvonne.

Seneste kommentarer

03.11 | 12:52

send mig en mail. feldborg.nielsen@gmail.com

25.11 | 17:48

tak for gode oplysninger.I morgen kommer en lille booer ged,og den får selskab af to søskende af landrace,

18.10 | 05:35

Hejsa. Jeg har gået og tænkt i et stykke tid på at jeg gerne vil have et hængebuesvin. Hvad koster sån en basse hos jer hvis man kan købe selvfølgelig eller om du hved hvor da jeg har svært ved at fin

28.08 | 17:27

Det har jeg et par gange om året.
Lige nu har jeg smågrise til salg

Del siden